• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
لشگر ۱۶ زرهی قزوین از فناوری های سلامت دانشگاه علوم پزشكی قزوین استفاده خواهد كرد

در نشستی با حضور دکتر عبداله دیدبان، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دکتر سیدمهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ امیر سرتیب دوم، حسین محمد شفیعی،  فرمانده لشگر ۱۶ زرهی قزوین به همراه کادر فرماندهی، با تعدادی از فناوران حوزه بهداشت و سلامت دانشگاه، بر مبنای آخرین دستاوردها در زمینه تصفیه هوا، آکوستیک و سامانه خدمات جامع بیمارستانی و پیگیری بیماران، آشنا شدند.
در این نشست، دکتر دیدبان ضمن خوشامدگویی به کادر فرماندهی لشگر ۱۶ زرهی، بر اهمیت همکاری در حوزه تحقیقات و فناوری بین ارتش و دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد .
امیر سرتیپ دوم حسین محمدشفیعی گفت: هر کاری که بر پایه علم باشد، ارزشمند است؛ و هر کجا که به علم و دانشمندان بی توجهی شده است، آنجا ضرر کرده ایم.