• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
  • کد خبر : ۲۰۷۳۹
برگزاری آزمون پیش‌كارورزی دانشجویان كارشناسی پرستاری، به شیوه OSCE در مركز شبیه‌سازی و آموزش مهارت‌های بالینی دانشگاه

آزمون پیش‌کارورزی دانشجویان کارشناسی پرستاری، جهت 36 نفر از دانشجویان رشته پرستاری، در روز چهار‌شنبه تاریخ 5 بهمن‌ماه 1401، در مرکز شبیه‌سازی و آموزش مهارت‌های بالینی دانشگاه برگزار شد. این آزمون بالینی در 7 ایستگاه فعال و به روش ساختارمند عینی (Objective Structured Clinical Examination – OSCE) با تاکید بر مهارت‌های عملی از جمله واکسیناسیون، معاینات فیزیکی، کنترل و ثبت علایم حیاتی، تزریقات و برقراری راه وریدی، ساکشن، اکسیژن‌تراپی، تعبیه لوله بینی- معده‌ای (گاواژ و لاواژ)، احیای قلبی‌ریوی نوزاد، فرآیند پرستاری، آموزش مددجو و خانواده برگزار شد.

اجرای دقیق آزمون، خدمات پشتیبانی و مدیریت آزمون، رعایت کلیه اصول امنیتی و مجهز بودن مرکز به دوربین‌های مداربسته با امکانات ثبت و ضبط مستقل ایستگاه‌های آزمون، نصب راهنماها و اطلاعیه‌ها در کلیه مسیر برگزاری آزمون، ارائه راهنمایی‌های لازم و جامع به شرکت‌کنندگان قبل از شروع آزمون از جمله نکات مثبت برگزاری این آزمون بود.

این آزمون با نظارت سرکار خانم دکتر لیلی یکه‌فلاح (رئیس دانشکده پرستاری مامایی) و سرکار خانم دکتر فرنوش رشوند (عضو هیئت علمی گروه پرستاری) برگزار شد.